LAAT NIET TOE DAT JE DE BAND MET GOD VERBREEKT.

DE WERELD LEIDERS WILLEN ALLE MENSEN BE,INVLOEDEN OM HET BESTAAN VAN GOD TE ONTKENNEN . HET IS VOOR HUN VAN BELANG DAT JE GEESTELIJK DOOD BENT ,DAN KUNNEN ZE JE NOG MEER BE, INVLOEDEN EN NAAR HUN HAND ZETTEN . ZE SCHUWEN GEEN ENKEL MIDDEL OMDAT TE BEREIKEN. OOK MEDICATIE . ZETTEN ZE IN OM GEESTELIJK DOOD TE ZIJN ZE BEGINNEN AL MET EERST GEBORENEN MET INENTINGEN  EN LATER SCHRIJVEN ZE HEEL SNEL MEDICATIE UIT VOOR KINDEREN EEN VOORBEELD RITALIN. EEN ANDER WOORD VOOR SPEED. WIE GEEFT DAT NU AAN EEN KIND ? EN ZO ZIJN ER NOG VEEL VOORBEELDEN.OOK HET AANMOEDIGEN VAN HEBZUCHT MAAKT JE GEESTELIJK DOOD. DUS BLIJF OP JE HOEDE EN HOUD CONTACT MET GOD JEZUS EN MARIA.DAT IS VOOR JE GEESTELIJKE VRIJHEID VAN LEVENS BELANG.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.