DE WEGWERP CULTUUR.

DE WEGWERP CULTUUR DAAR LEVEN WE IN NIETS IS GEMAAKT OM LANG MEE TE GAAN. WE ZIJN ER OOK AANGEWEND GERAAKT. HET IS ZO ERG GEWORDEN DAT WE ELKAAR OOK ZO BEHANDELEN . HET IS ZO JAMMER OM TE ZIEN HOE FAMILIES EN VRIENDEN UIT ELKAAR VALLEN. EN OOK HOE GEMAKKELIJK WE ELKAAR LATEN VALLEN NET ALSOF WE  ELKAAR NIET MEER NODIG HEBBEN. MAAR ZO IS HET NIET WE HEBBEN ELKAAR ECHT WEL NODIG MEER DAN JE IN DE GATEN HEBT. ALLES IS TE VERVANGEN . MAAR FAMILIE EN VRIENDEN MOET JE LIEFHEBBEN EN IN LIEFDE BEWAREN. DAT IS HET KOSTBAARSTE WAT JE IN JE LEVEN TEGEN KOMT .DE REST IS INDERDAAD VERVANGBAAR  DAAR MOET JE DUS OOK NIET TEVEEL WAARDE AAN HECHTEN .KOESTER JE FAMILIE EN VRIENDEN  EN HOUD ELKAAR BIJ ELKAAR EN HELP ELKAAR ZO ALS HET HOORT RAAK ELKAAR NIET KWIJT DOOR GELD OF GOEDEREN .DAT IS GELD EN GOEDEREN NIET WAARD WAT JULLIE VOOR ELKAAR BETEKENEN.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.