ALS JIJ WILT DAT DE WERELD BETER WORDT DEEL DAN JE KENNIS EN GOEDHEID MET ELKAAR.

ALS JIJ NET ALS IK EEN BETERE WERELD WILT ZULLEN WE ELKAAR  MOETEN HELPEN MET HET VERBETEREN VAN DE WERELD.  ALS WE ELKAAR HELPEN MET ELKAAR TE WERKEN KOMT HET OOK GOED MET DE WERELD EN MET ONS ALLEMAAL. HET ZAL NIET EEN TWEE DRIE KLAAR ZIJN  MAAR WE KUNNEN HET WEL MET DE TIJD EN ELKAARS HULP ZO VER BRENGEN DAT DE WERELD WEER IN ORDE EN HARMONIE IS .ZONDER GEWELD EN ONRUST.  DAT IS WAAR IK NAAR STREEF MET DE HULP VAN GOD MAAR HOPELIJK OOK MET DE HULP VAN ELKAAR. WANT HET IS IN ONS ALLER VOORDEEL . EN DE WERELD IS HET PARADIJS MITS WIJ HET NIET VERPESTEN . EN DAT LAATSTE ZIJN WE NU MEE BEZIG . EN DAT IS TOCH ZONDE . KIJK EENS HOE MOOI ALLES IS  DAT MOET JE TOCH NIET WILLEN VERNIETIGEN .LATEN WE ELKAAR AANZETTEN TOT HERSTEL VAN DE WERELD. SUCCES

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.