WAT WE ETEN WAT WE WORDEN. HET IS ECHT ZO EN ZE WILLEN ONS MET ETEN VERANDEREN. ZEER GEVAARLIJK VOOR ONS.

DOOR EEN OVERNAME DIE NU ROND IS LOPEN WE GROOT GEVAAR . MONSANTO IS OVERGENOMEN DOOR BAYER FARMA.  ZIJ GAAN NU BEPALEN WAT WIJ GAAN ETEN EN DRINKEN.ZE  BE,INVLOEDEN DE GROENTEN EN PLANTEN DIE WIJ GAAN ETEN OM ZO OOK ONS TE BE,INVLOEDEN OP ONS GEDRAG EN ONS LEVENS PATROON. IS DAT WAT WE WILLEN MENSEN . MAAR WAT NOG ERGER IS ZE NEMEN HET ALLEEN RECHT OP DE ZADEN VAN ALLE GROENTE EN FRUIT .IS DAT NIET IETS WAT DOOR GOD GESCHAPEN IS EN VOOR IEDEREEN BESTEMD. ZE MAKEN ONS TOTAAL AFHANKELIJK VAN HEN .WE KUNNEN EN MOGEN DADELIJK ZELF GEEN ZAAD MEER VAN DE PLANTEN OF GROETEN AFTREKKEN. ZIJ KUNNEN DADELIJK ONS ZOVEEL ALS ZIJ WILLEN  LATEN BETALEN EN ANDERS GAAN WE DOOD DOOR UITSLUITING VAN DE VOEDING,S MARKT .GEBEURT NU AL OP VEEL PLAATSEN IN DE WERELD. DEZE OVERNAME IS IN REDELIJKE STILTE GEDAAN .EN NIEMAND SNAPT TOCH NIET WAT ZE WERKELIJK DOEN .IK HOOP DAT U HET NU WEL SNAPT EN ER TOCH EENS OVER NA DENKT OF WE DIT WEL WILLEN.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.