STOP DE MACHT VAN DE CENTRALE BANKEN WERELD WIJD. ZIJ OFFEREN IEDEREEN VOOR HUN MACHT.

ZIJ  ZIJN VERANTWOORDELIJK VOOR ALLE ELLENDE ZIJ GOOIEN REGERINGEN OMVER DIE NIET NAAR HUN PIJPEN DANSEN .ZIJ BIEDEN HET MEESTE GELD ZODAT ER ALTIJD WEL MENSEN ZIJN DIE MEE HELPEN AAN DE ONDERGANG VAN DE WERELD EN DE UITBREIDING VAN HUN MACHT TE WAARBORGEN . DE CENTRALE BANKEN VALLEN ONDER EEN NAAM. ZIJ VERRICHTEN  HET WERK VAN DE DUIVEL. EN WIJ ZIJN ZO GEK ONS GELD AAN HUN TOE TE  VERTROUWEN. ZIJ ZIJN HET DIE KLEINERE BANKEN LATEN PLOFFEN .EN WAAR BLIJFT HET GELD ALLES VERDWIJNT NET ALS STAATS GELD OOK DAT VERDWIJNT ZONDER DAT IEMAND OOK MAAR WEET WAAR HEEN. DENK HIER MAAR OVER NA EN ZOEK HET MAAR EENS OP OP INTERNET .EN JE ZULT SCHRIKKEN HOE VER HET AL IS.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.