WIE WIL ER NOU OORLOG.HEBBEN WE NIETS GELEERD IN DE AFGELOPEN EEUWEN.

WIE ZIJN DIE LEIDERS DIE ONS DE OORLOG IN TREKEN . MAAR ERGER NOG WIE ZIJN WIJ OM ER IN MEE TE GAAN. UITEINDELIJK STERVEN WE ER ALLEMAAL DOOR. IS DAT WAT WIJ WILLEN VOOR ONZE KINDEREN. IEDEREEN ZIET DE ELLENDE  EN NIEMAND ROEPT STOP. IS HET DAN ECHT ZO DAT DE WERELD LIEVER OORLOG HEEFT DAN VREDE EN HARMONIE.IK SNAP HET NIET .EEN DING WEET IK WEL DIT KAN EN MAG NIET ZO DOORGAAN .GOD ZAL UITEINDELIJK ONS ER VOOR STRAFFEN EN DAT VERDIENEN WE OOK ALS WE DOOR GAAN MET OORLOG VOEREN. IK KAN HET NIET ALLEEN STOPPEN KON IK DAT MAAR .MAAR IK DOE  WEL MIJN MOND OPEN EN VERAFSCHUW ALLE LEIDERS EN DE MENSEN DIE DIE LEIDERS IN DE OORLOG VOLGEN. MOGE GOD HEN TOT INKEER BRENGEN VOOR WE ALLEMAAL VERNIETIGT  ZIJN DOOR DIE DIENAARS VAN HET KWAAD. DENK HIER MAAR EENS OVER NA NU HET NOG KAN. SUCCES

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.