WIJ ZIJN DE WERELD WIJ ZIJN ER OOK MEDE VERANTWOORDELIJK VOOR.

wij zijn allemaal bewoners van de aarde. wij delen allemaal de aarde. dus wij moeten samen met elkaar deze aarde bewonen  de bedoeling is dat we elkaar respecteren en elkaar de ruimte geven .niets is minder waar. we doen juist het tegen over gestelde, met de gevolgen van dien. wij zijn er zelf bij .wij kunnen dat veranderen  door beter met de aarde en elkaar om te gaan. het is de opgave om een betere wereld te maken waar iedereen elkaar in vrede en liefde respecteert. als we daar aan gaan werken zal het uiteindelijk goed komen met ons en de aarde en de rust zal weder keren in ons en in de natuur.dit is wat ik en God van u vraagt het is in ieders voordeel .wie helpt ons om dit te realiseren.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.