WAT IS DE SAMENLEVING WAARD ALS WE ELKAAR NEGEREN EN BEDREIGEN.

ja wat is het dan nog waard helemaal niets. je hebt er dan niets meer aan .alles is zo bot en gevoelloos. het leven vloeit weg .dat is niet de bedoeling van ons bestaan. diep in ons hart weten we dat allemaal .waarom leven we dan toch zo verder. erger nog het wordt steeds erger. we moeten er wat aan gaan doen voor het te laat is. we leven nu eenmaal samen op deze aarde .en we zullen toch met elkaar moeten omgaan .niemand heeft baad bij geweld en oorlog,ook dat weten we allemaal. dus we zullen er ons toch moeten over uitspreken dat ,dat toch moet stopen wil de wereld weer werken zo als het eigenlijk hoort. IN VREDE EN HARMONIE DAT IS DE BEDOELING VAN ONS BESTAAN.stel de leiders der aarde verantwoordelijk ,want zij jagen ons die kant op en wij moeten ons daar tegen verzetten.voordat er overal oorlog en verderf is. de klok tikt. thCAPT8C7I JEZUS

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.