GOEDE MORGEN BROEDERS EN ZUSTERS, ALS WE VAN GOD HOUDEN MOETEN WIJ ER OOK OPENLIJK VOOR UIT KOMEN .

als we van God houden moeten wij openlijk er voor uit komen. wij moeten ook openlijk afstand nemen van alles wat niet van God komt. wij moeten al het onrecht afwijzen . ook oorlog en geweld moeten wij openlijk afwijzen.ook moeten wij de mensen die die dingen aanwakkeren tot de orde roepen in naam van God. en als ze niet willen luisteren moeten wij hen afwijzen en ook niet meer naar hun luisteren. dit is wat GOD EN JEZUS VAN ONS VRAAGT. alle hulp in deze is welkom ik kan niet alles alleen veranderen we moeten het samen doen. want dan gaat het sneller dan dat ik het alleen moet doen..thCASB3820 KONING

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.