JE KIND IS EEN GESCHENK ONTSTAAN UIT LIEFDE,WEES ER ZUINIG OP.

inderdaad je kind is een geschenk, en met liefde verwekt.het is een wondertje. als je je kind ziet groeien sta je soms versteld hoe snel ze dingen opnemen het zijn net kleine band recorders, ze nemen alles op wat we zeggen, dus pas op wat je zegt want ze zeggen als na. ook pikken ze ons gedrag op .het is mooi om te zien en mee te maken . en het gaat soms sneller dan je denkt . het zijn kleine mensjes en ze hebben hun eigen karakter. de eerste drie jaar zijn de jaren waar in ze heel erg open staan voor alles . deze jaren zijn heel belangrijk voor de vorming van je kind. in die  tijd heb je de kans om zoveel mogelijk kennis mee te geven. de tijd daarna gaat dat ook verder maar de eerste drie jaar zijn de beste daar voor .praat veel met je kind , betrek je kind bij je leven . overleg en leg uit waarom dingen zo zijn als ze zijn .met straf los je niets op het brengt alleen verzet en afstand. je moet gewoon goed uit legen wat wel en niet kan . ze begrijpen je wel ze zijn niet stom of dom .het tegen deel ze zijn slim en begrijpen alles. zeg ook op tijd dat je trots op ze bent en dat je veel van hen houd en beloon eerlijkheid wat er ook gebeurd. en dan blijven ze eerlijk en durven ze alles met je te delen en dat is belangrijk  als ze ouder worden en tegen problemen op lopen. sta ze dan bij en sta voor hen open .wijs ze niet af maar vang ze op het is jou kind toch.wees er zuinig op en bescherm het met je liefde en je leven . geef ze dat mee en ze zullen het goed doen en daar heb je later plezier van .als je ziet hoe ze hun gezinnetje op poten zetten succes heb je kind onvoorwaardelijk lief.imagesCAINP5ZP hartjes

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.