HET ZIJN ZWARE TIJDEN ,VOOR IEDEREEN ,MAAR BLIJF POSITIEF DENKEN.

DE EIND TIJD WAAR WE NU IN LEVEN STAAT BESCHREVEN IN DE BIJBEL. OOK HOE ZWAAR HET IN DEZE TIJD IS ,GOD GEEFT ONS RAAD OM TOCH VOL TE HOUDEN TIJDENS DEZE BEPROEVING .IN DEZE EIND TIJD ZAL DE DUIVEL PROBEREN  OM ONS MOE EN MOEDELOOS TE MAKEN MET DEPRESSIETIJD .DAAROM HEBBEN VELEN LAST VAN GEESTELIJKE NOOD,ALLES LIJKT ZO ZWAAR .EN IS HET OOK IK WIL HET NIET UITVLAKKEN.MAAR TOCH MOETEN WIJ STERKER ZIJN DAN DE DUIVEL.EN ONS NIET MOE EN MOEDELOOS LATEN MAKEN .BLIJF POSITIEF OOK AL KOST JE DAT KRACHT HET IS HET WAARD.OOK DEZE BEPROEVING KOMT AAN ZIJN EINDE. EN GOD EN JEZUS STAAN ONS MET LIEFDE BIJ IN DEZE TIJD EN GEVEN ONS TROOST LATEN WIJ DAT ELKAAR OOK GEVEN ,DAN KOMEN WE SAMEN DEZE EIND TIJD WEL DOOR SUCCES EN TIL NIET TE ZWAAR AAN DE DAGELIJKSE BESLOMMERINGEN MAAR GA ER WAT LUCHTIGER MEE OM. UIT EINDELIJK KOMT ALLES GOED.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.