HEEFT U OOK LAST VAN INTERNET CRIMINALIETIJD

STEL JE SLUIT VIJFENTWINTIG JAAR GELEDEN EEN CONTRACT AF VOOR TE VERLENEN DIENSTEN . EN JE ONTBIND HET NIET DAN ZOU JE ZEGGEN HET STAAT VAST .VEEL INTERNET BEDRIJVEN  HOUDEN ZICH NIET AAN DE GEMAAKTE AFSPRAKEN . MAAR WAT KUN JE ER AAN DOEN HUN ZIJN ZO GROOT EN WIJ ZO KLIJN. ZO WORDEN WE OOK BEHANDELD . DAT IS OP ZIJN MINST GEZEGD NIET AL TE  LEUK. DE ARROGANTIE STRAALT ER VAN AF EN ALS JE ZE AAN DE LIJN KRIJGT IS DAT BIJ KLACHTEN OF OPZEGGING NIET AL TE VRIENDELIJK ZELF AGRESSIEF, EN WAT ZE OOK DOEN EN DAAR GAAT HET MIJ EIGENLIJK OM OF DAT WEL ZOMAAR MAG. DAT ZIJN DE PRIJS VERHOGINGEN .DIE MAAR DOOR GAAN ZONDER DAT JE WAT KUNT INBRENGEN. WE HEBBEN TOCH EEN CONTRACT MET EEN VASTE PRIJS AFSPRAAK. HOE IS HET DAN MOGELIJK DAT HUN DAT EENZIJDIG VERANDEREN ZONDER ONZE HAND TEKENING. ELKE KEER DIENT ER EEN NIEUW CONTRACT AFGESLOTEN TE WORDEN . ZO NIET BETAALD U ALLEMAAL TE VEEL VEEL MEER DAN DE AFGESPROKEN PRIJS TOEN U UW CONTRACT AFSLOOT TIJD OM DAT EENS GOED UIT TE ZOEKEN KAN DE MOEITE WAARD ZIJN DENK IK.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.