POLITIEK STINKT ERGER NOG POLITIEK IS ROT. EN SLECHT VOOR DE GEZONDHEID PLAK DAT ER MAAR OP.

het woord zegt het al POLITIEK. HET WIL ZEGEN  DAT ER EEN BEPAALDE RICHTING WORDT GEHANDHAAFD . DUS VRIENDJES VAN DE POLITIEK REDDEN ZICH WEL . de rest zal het moeten betalen en offeren om hun stand in stand te houden. kijk gerust terug in de geschiedenis .en zie wat ik bedoel er is geen vrije keuzen .ze doen maar net of. en de meeste trappen er in .en die dat niet doen sluiten ze buiten of pakken ze op of erger nog ze doden ze.ook dat kun je terug zien in de geschiedenis. het heeft dus geen enkele zin om je daarmee in te laten . leef liever je leven met GOD aan je zeiden en leef in vrijheid zonder je met die rot politiek in te laten .het heeft en zal ook nooit iets goeds teweeg brengen . alleen loze beloftes tot ze op hun stoel zitten .en dan zijn wij weer bedankt. welke politieke partij je ook pakt het type volk is van het zelfde hout gesneden. ook dat kun je in de geschiedenis terug zien . in het begin zijn ze net als wij ,maar hoe hoger ze komen hoe meer ze worden zo als zij die daar al politiek bedrijven. dus houd je absoluut niet bezig met die onzin maar help elkaar als broeders en zusters. en laat de politiek buiten je gemeenschap. blijft je gemeen schap gezond en is iedereen gelijk. zo hoort het te zijn zonder VRIENDJES POLITIEK. SUCCES

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.