IEDEREEN WEET DAT DIT NIET GOED GAAT ZO ALS NU DE WERELD DRAAIT .

de wereld wordt geleid door gevoelloze  mensen .die offeren ons met gemak. ze geven totaal niets om de mensheid . hun gaat het om macht en grondstoffen . ze eigenen het zich zelf toe iedereen moet voor hen wijken. ze ruimen letterlijk de mensen die in de weg wonen op .ze worden steeds hebberiger .die leiders weten ook van de komende natuur rampen, en ook de plaatsen waar het fout kan gaan met vele doden ten gevolg. ze houden dat stil omdat ze aan hun economie denken. voor zich zelf verplaatsen ze hun huizen en bedrijven naar veiligere plaatsen . zij die in de risico gebieden wonen hebben letterlijk pech. .ze weten dat donders goed maar ze geven er niets om . velen zullen ze  letterlijk laten verzuipen. eigenlijk moeten ze nu al steden gaan verplaatsen . of zware beschermingen aan brengen om de steden die risico lopen te beschermen. ze doen dat niet .wat ze wel doen is hun eigen belangen veilig stellen. dit kun je natrekken op internet.er zijn  modellen van waar het fout kan gaan . je zal schrikken op hoeveel plaatsen dat dat is en Nederland HOORT DAAR OOK BIJ .ook onze regering weet dat maar doen ook niets . het enigste wat ze doen is hun belangen veilig stellen in andere landen met een beter voor uitzicht. denk hier maar eens rustig over na. want de wereld leiders hebben dat al gedaan ,en ook al overlegt met experts. veel mensen zijn in hun ogen overbodig. ZO IETS ZAL GOD OF JEZUS NOOIT ZEGGEN.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.