EEN GOEDE RELATIE MOET JE ONDER HOUDEN.

als je verliefd wordt gaat je leven veranderen .je bent dan niet meer alleen .je gaat je leven samen delen. en dat is wat je dan ook moet beseffen .je gaat samen verder omdat je klikt  met elkaar .je gaat er samen op uit je doet van alles samen . en in het begin gaat alles in de rosse wolk en de mantel van liefde. alles is nieuw en leuk. dit moet je proberen in je relatie lang vol te houden daarom moet je ,je relatie onder houden , dat wil zeggen je moet elkaar bij houden ,dit doe je door attent te zijn behulpzaam  maar vooral open en eerlijk blijven  en alles durven te bepraten .is niet altijd makkelijk dat weet ik ook wel maar geloof mij het is het beste voor een goede relatie. na verloop van tijd wordt je vanzelf een samen . en dat is de bedoeling dat jullie samen een zijn . en dan nog een belangrijke tip .LAAT ANDEREN BUITEN JULLIE RELATIE JULLIE MOETEN HET SAMEN DOEN NIET MET DE REST.  HET VOOR KOMT GERODDEL EN ELLENDE DIE JE NIET NODIG HEBT IN JE RELATIE. HET GAAT OM JULLIE EN JULLIE LEVEN . ik wens jullie een fijne relatie je leven lang succes.th

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.