ALS HET DONKER WORD OP AARDE EN DAT GAAT GEBEUREN.

ALS HET DONKER WORD OP AARDE . WEES DAN NIET BANG MAAR VERTROUW OP GOD. ALS DE WERELD ZO DOORGAAT ZAL DE NATUUR ONS STRAFFEN . VULKANEN ZULLEN UITBARSTEN . DE UITSTOOT VAN DE AS ZAL DE DUISTERNIS VEROORZAKEN. MET ALLE GEVOLGEN VAN DIEN . DEZE DUISTERNIS STAAT BESCHREVEN IN DE BIJBEL . DEZE DUISTERNIS ZAL ONGEVEER DRIE MAANDEN AAN HOUDEN. DAARNA ZAL DE LUCHT OPKLAREN.IN DIE TIJD ZAL ER VEEL ONRUST EN ANGST ZIJN ONDER DE MENSEN . PROBEER RUSTIG TE BLIJVEN MOCHT DIT GEBEUREN EN VERTROUW OP GODS PLAN. DE EIND TIJD IS IN VOLLE GANG LAAT HET GEBEUREN WAT GOD VOORSPELT HEEFT .  BLIJF KALM EN WAAKZAAM. EN STA ELKAAR BIJ. ALS HET ZOVER IS . NA DE DUISTERNIS KOMT ER WEER LICHT DAT IS OOK ZEKER.NOGMAALS WEES NIET BANG MAAR VERTROUW OP GOD.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.