STRESS OF PESTEN OP SCHOOL OP HET WERK OF BIJ JE VERENIGING. WAT KUN JE DOEN.

wat je kunt doen  is het volgende kruip niet in de hoek, maar praat er meteen over met anderen  ,en maak je weerbaar durf terug te praten  kom voor jezelf op.en wijs  de anderen er op wat ze doen, en hoeveel verdriet ze met hun gedrag kunnen veroorzaken.  en vraag hen wat het voor meer waarde heeft voor de groep . als ze anderen in de stress brengen . of weg pesten . leg hen uit wat het met jou doet en vraag eens of zij zich dat in kunnen denken wat zij met hun gedrag doen. er is een gezegde . wat gij niet wilt dat u geschiet doe dat ook een ander niet. laten we samen stress en pesten uit ons leven bannen en vervangen door liefde,plezier en respect het is vandaag een mooi dag om daar mee te beginnen succes.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.