GOED OM GAAN MET JE GELD.

het moeilijkste van geld is er mee om leren gaan . je hebt het eerder uit gegeven dan verdient. iedereen kent wel dat probleem . je moet het echt leren om er goed mee om te gaan. je moet leren sparen makkelijker gezegd dan gedaan . je moet op je uit gaven letten . en je moet  het over de maand verdelen . dat zijn drie dingen  waar je rekening mee moet houden. en waar je mee bezig moet zijn wil je dat in goede bannen lijden . het beste is om er een systeem op los te laten iets wat je zelf uit doktert en wat voor jou overzichtelijk is. ik heb wel een paar steun puntjes.  bv  je krijgt je loon, doe dan eerst de vaste lasten weg, dan zet je wat opzij voor te sparen . dan voor de boodschappen  .en wat dan over is kun je mee doen wat je wilt . als je je daar aan houd  heb je de vaste lasten onder controle ,je hebt voor de hele maand eten ,je hebt wat gespaard en je kunt nog wat doen wat je wilt. het is niet altijd gemakkelijk maar het is het proberen waard. zo krijg je wel orde en overzicht in je geld zaken. succes.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.