WIJ SAMEN ZIJN HET DIE HET TIJ KUNNEN KEREN MAAR WE ZULLEN ER WAT VOOR MOETEN DOEN

JA  WIJ ZIJN HET DIE DAT KUNNEN DOEN.MAAR NIET VANUIT DE LUIE STOEL .WE  MOETEN ELKAAR  ER OP WIJZEN DAT WE HET TIJ SAMEN MOETEN KEREN VOOR HET TE LAAT IS .EN ALS WIJ HET NIET DOEN WIE DOET HET DAN? ER IS VERANDERING NODIG. DEZE VERDORVEN WERELD MOETEN WIJ LOS LATEN .EN SCHOON VEGEN WAT ECHT NODIG IS WEG MET ALLE ROTZOOI. EN DAN VERDER IN EEN SCHONE WERELD EN HET ZUIVER HOUDEN EN WIJ KUNNEN DAT SAMEN ALS WIJ DAT WILLEN .STA OP EN BEGIN IN JE EIGEN LEEF OMGEVING HELP ELKAAR DE BUURT WEER ZUIVER EN VEILIG TE STELLEN .ORDE EN NETHEID DAT GEEFT RUST EN PLEZIER IN DE BUURT.EN WAT IN HET KLIJN KLEIN KAN KAN OOK IN HET GROOT .EN WIJ SAMEN ZIJN HET DIE DAT MOETEN DOEN . DAT IS ONZE VERANTWOORDING TEGEN OVER ONZE KINDEREN. SUCCES MAAK ER IETS MOOIS VAN

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.