IK VIND DAT WE MEER IN DE OPENHEID MOETEN TREDEN ALS BROEDERS EN ZUSTERS.

ik vind dat we meer samen moeten doen in de openbaarheid .er moet meer open contact komen tussen ons als broeders en zusters .zodat we andere aansporen om dat ook te doen .zo kunnen we op elkaar afstemmen en elkaar helpen waar nodig is .zo als het hoort te gaan als broeders en zusters. het maakt niet uit wie of wat je bent als je maar van vrede en naastenliefde houd en je daar voor in wil zetten .hoe meer we samen doen hoe meer we bereiken .en als we er open in zijn kan iedereen er wat van opsteken .zo kunnen wij elkaar tegen moet komen zo als God dat wenst in vrede en naastenliefde. en zo bereiken we elkaar het beste in alle openheid.succes.imagesCAEYHYB9 hand hartje

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.