IK RIJ OOK MOTOR EN WEET OOK WEL IETS VAN CLUBS.

motor rijden doe ik graag, ik heb het van thuis uit mee gekregen .het geeft een gevoel van vrijheid . en oneindigheid je rijd overal naar toe de zon tegen moet. en je ontmoet andere rijders uit alle windstreken . voor motor rijders bestaan geen grenzen. veel van hen vormen vaste clubs.de een wat wilder dan de ander maar ze zijn vaak op hun zelf gericht. met hun eigen gewoonte en gebruiken . meestal vallen ze er niemand lastig mee ,en laat je hen in hun waarde zal er weinig gebeuren,het zijn immers ook mensen net als jij en ik. en iedereen kiest zijn eigen omgang. motor rijden is voor alle leeftijden weggelegd. om er van te genieten iedereen op zijn of haar eigen manier. wat ik wel jammer vind is dat de laatste jaren motor rijden in een kwaad dag licht komt. deels eigen schuld van sommige clubs .maar ik zie ook een hetze . een ding vraag ik me af als motor rijders zien we elkaar ook als broeders en zusters. we hebben zelfs de zelfde  intressen ,namelijk onze motoren en het rijden er van. laten wij elkaar met respect behandelen en elkaar niets opleggen .want dat is juist wat een motor rijder verafschuwd. onze vrijheid is ons heilig geen hirachie  onder elkaar maar wederzijds respect .zodat motor rijde blijft zo als het bedoeld is  om te genieten van de vrijheid en elkaar op de feesten waar we samen komen in vrede en respect voor elkaar . en dat is voor alle leeftijden bedoeld . laten we dat zo voort zetten zonder geweld .maar in vrede en liefde met elkaar.thCAPK1SAEthCA8Y31TDthCAU9C834

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.