GEESTELIJKE NOOD HEB JE GEESTELIJKE NOOD WAT MOET JE DAN DOEN.

ten eerste rustig blijven. en met je omgeving er over durven praten . zoek uit waar de nood vandaan komt er zijn vele mogelijk heden . en oorzaken .het kan verdriet zijn ,teleurstelling,of wanhoop. maar ook drank of drugs gebruik kan een oorzaak zijn. je weet zelf het beste wat je hebt gedaan of meegemaakt. van daar uit moet je het probleem aan pakken . zoek goede hulp .ook bidden helpt je kunt en mag God altijd te hulp roepen zeker als je in geestelijke nood zit .ook als je last hebt van angsten en demonen. zoek in die gevallen ook goede hulp die er bekwaam in zijn. ook hier kun je God aanroepen, en in de bijbel staan raadgevingen  en spreuken voor uitdrijving daar van . WAARSCHUWING. grijp niet te snel naar medicijnen dat verlegt het probleem en is net zo gevaarlijk als drugs. het belangrijkste is RUST EN REGELMAAT . en overleggen met mensen wat er in je om gaat. schaam je nooit iedereen heeft er wel eens last van .trek op tijd aan de bel en rem jezelf op tijd af laat je niet gek maken en maak jezelf niet gek het is het niet waard.leef gewoon jou leven ,succes

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.