WAT IS ER DE LAATSTE TWEE DUIZEND JAAR VERANDERD IN HET ROMMEINSE RIJK ?

volgens mij niet heel veel. de Romeinen wilde al een munt soort en een rijk. later heeft Adolf het nog eens nieuw leven in geblazen.  met eine munt sorte und ein Europa. en nu proberen ze het weer een Europa een munt soort. DUS CONCLUSIE NA DE KRUISIGING VAN JEZUS IS ER NIET VEEL VERANDERT BINNEN HET BELIJD.  snappen de hoge heren en dames het nu nog niet dat dat niet werkt ,en dat het altijd tegen hen zal keren wat ze ook doen ze hebben nog steeds geen respect voor de bevolking. dat licht er dik boven op daar hoef je niet geleerd voor te zijn.  alleen als ze dat begrijpen kan het beter gaan met de gemeenschap waar wij allemaal deel van uitmaken. eerlijk alles delen anders werkt het nooit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.