WAAROM KERKEN EN ANDERE GEBEDSINSTANTIES NIET ALTIJD EERLIJK ZIJN.

dat is wel duidelijk het draait om macht en hebzucht. twee dingen die niet van God zijn.en toch zijn veel priesters daar mee bezig . ook dat zien we en horen we .maar we laten hen hun gang gaan. FOUT. dat kan en mag niet zeker niet als ze de naam van God misbruiken. als mensen schenken aan het geloof doen zij dat voor de verbetering van de wereld . en niet voor de verrijking van de priesters. een priester of voorganger of hoe je het ook noemt. behoort nederig te zijn zeker in de ogen van God waar zij zeggen voor te werken. velen bewijzen het tegen deel anders was de armoede allang uit de wereld.daar om wijs ik hen hier op .dat GOD DIENEN VEEL VERANTWOORDING EIST. geen machtsmisbruik of hebzucht.en zeker geen misleiding of onderdrukking. maar pure liefde . DUS ALS JE WAT SCHENKT DENK DAN AAN JE MEDE MENS IN JE NAASTE OMGEVING EN HELP ELKAAR.DAT IS BETER DAN IN DIE BODEM LOZE PUT TE GOOIEN. en het is wat God het liefste ziet investeren in elkaar. en dan komt werkelijk alles goed.succes

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.