DE EINDTIJD.

WE LEVEN INDERDAAD IN DE EINDTIJD. HET IS NIET HET EINDE DER TIJDEN .MAAR EEN KANS OP EEN NIEUW BEGIN. ER MOET INDERDAAD EEN EINDE KOMEN AAN DEZE TIJD. DE WAPENS MOETEN WORDEN OMGESMOLTEN NAAR WERKTUIGEN .TEN BATTEN VAN DE WEDER OPBOUW VAN ONZE WERELD.HET IS DE TIJD DAT WE DAT MET ONS GEZOND VERSTAND IN ZIEN .EN HET ONDERHAND OOK EENS  GAAN DOEN .LEG DE WAPENS NEER EN STOP HAAT EN GEWELD.LAAT DIT HET KEER PUNT ZIJN WAT WE ALLEMAAL NODIG HEBBEN OM EEN GOED LEVEN EN EEN GOEDE TOEKOMST TEGEN MOET TE ZIEN. DOEN WIJ DAT NIET .DAN KUNNEN WE HET BESTE ALLES IN EEN KEER PLAT GOOIEN ZIJN WE IN EEN KEER UIT DE ELLENDE EN WETEN WE OOK WAAR WE AAN TOE ZIJN. MAAR DAT IS IETS WAT WE ONZE KINDEREN TOCH NIET AAN WILLEN DOEN .DUS ER REST ONS NIETS ANDERS DAN DE WERELD OP TE BOUWEN EN GEEN OORLOG MEER TE VOEREN. DAT GELD VOOR ALLE BROEDERS EN ZUSTERS HET IS ONZE VERANTWOORDING. TEGEN OVER ONZE KINDEREN EN DE WERELD WAAR IN WIJ ALLEN LEVEN.thCAPT8C7I JEZUS

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.