BELASTING EERLIJK OF ONEERLIJK.

ten eerste belasting het woord zegt het al het belast  .dus leuker wordt het niet. waar komt belasting heffen eigenlijk vandaan? het is begonnen als bescherming ”s  geld .eigenlijk gewoon afpersing. wie bediende zich met de belasting  de sterkste en de grofste zij die het inden waren meedogenloos  zijn ze nu nog alleen mogen ze je niet meer vieren delen. in sommige lande overigens nog wel ook in deze tijd. is belasting heffen wel gerechtvaardigd .ik heb een vermoeden van niet .het is ontstaan door heb zuchtige mensen die de macht grepen en de mensen onder drukten. en uitbuiten tot op de dag van vandaag. het zijn nog steeds de zelfde die belasting heffen en het zelf omzeilen of ontduiken met slimme constructie en als ze te kort komen gaan de belastingen gewoon weer omhoog tot we helemaal uitgezogen zijn. ze hebben nooit genoeg blijkt wel en al dat geld verdwijnt als sneeuw voor de zon. ook weer zo”n bodem loze put. wat zegt God hier over God heeft het hoog uit over de afdracht van je tiende . verder is mij niets bekent van belasting of boetes.alleen die verzonnen zijn door hen die ons afpersen .en schijnbaar nooit genoeg hebben .dus ook dat gaat niet goed komen als ze de belasting blijven door voeren. ze moeten redelijk blijven en eerlijk gelijke monniken gelijke kappen. dat is wat  het beste is. en het eerlijkste

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.