HOE WE BEWUST DE ARMOEDE INGESTUURD WORDEN.

denk eens twintig jaar terug of dertig jaar. en zie het verschil van nu. in die tijd kon iedereen goed rond komen en zelfs vooruit komen het huur huis werd een koop huis. de oude auto werd een nieuwe auto alles ging goed. TE GOED VONDEN BEPAALDE MENSEN.WE WERDEN TE RIJK IN HUN OGEN .DAT KON NIET EN DAT MOCHT ZEKER NIET GEBEUREN. WANT DAN HADDEN WIJ HUN NIET MEER NODIG,EN DAT WILDE ZE NIET. WANT ALLEEN HUN MOCHTEN RIJKEN ZIJN .daardoor zijn ze alles gaan veranderen en ingewikkelde regels gaan verzinnen. om ons te dwars bomen en weer terug te zetten in armoede .ze hebben het al ver gebracht daar mee. de kloof is weer duidelijk zicht baar. en het gaat nog verder beste broeders en zusters zeker als wij die onzin blijven pikken. want zolang wij het nog pikken pikken hun alles voor onze neus weg. denk hier goed over na.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.