GOD EN JEZUS . WAT EEN BIJZONDERE GOD. EN WAT EEN BIJZONDER MENS DIE JEZUS.

WAT MAAKT HEN ZO BIJZONDER. DE LIEFDE VOOR ONS DE ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE VOOR DE SCHEPPING WAAR WIJ ALLEN DEEL VAN MAKEN. DANKZIJ GOD LEVEN WIJ .TERWIJL DE MENSHEID NIET ZO AARDIG IS VOOR GOD OF ZIJN ZOON JEZUS. EN TOCH BLIJVEN GOD EN JEZUS HUN BEST DOEN VOOR ONS .DAT IS TOCH HEEL BIJZONDER. DAT DIE LIEFDE VOOR ONS ZO STERK IS DAT GOD EN JEZUS NOOIT OPGEVEN .EN DAT KOMT OMDAT ER OOK GENOEG MENSEN ZIJN DIE DIE LIEFDE NIET OPGEVEN.HET HOUD ONS IN STAND EN IN LEVEN. JEZUS HEEFT ZIJN LEVEN AL EENS GEGEVEN VOOR ONS .DAT HEEFT DE WERELD VERANDERT . EN MEN SPREEKT DAAR NU NOG OVER DAT HEEFT DUS INDRUK GEMAAKT. MAAR DE WERELD IS  HALSSTARRIG GEBLEVEN  EN OOK WEERBARSTIG. AL MEER DAN TWEE DUIZEND JAAR HET WORD EENS TIJD DAT WE WAKER WORDEN EN DE STRIJD BIJL BEGRAVEN EN GAAN DOEN WAT GOD EN JEZUS ONS HEBBEN VOOR GEDAAN. OF WILLEN WE NOG EENS ZO TWEE DUIZEND JAAR DOOR GAAN? VRIENDELIJKE GROET VAN TWEE BIJZONDERE IN DE WERELD.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.