TERUG KOMEN UIT COMA.

als je in coma raakt ben je even weg van de wereld.iedereen ervaart dat op hun eigen manier . als je er dan weer uit komt zit daar een tijd tussen. die tijd is een zware tijd van onzekerheid en hoop.als je dan weer bij komt begint er een nieuwe tijd na de coma. ook dat is niet gemakkelijk en voor iedereen anders. wat dan belangrijk is ,is rust en overleg met elkaar. probeer elkaar te begrijpen. want er speelt veel na de coma. ook op geestelijk gebied. heb geduld en liefde voor elkaar en luister naar elkaar wat je ook wil vertellen niets is onzin je hebt het mee gemaakt en je kunt er nu over praten  doe dat ook en schaam je niet om te vertellen wat je hebt gezien en gevoeld. dat lucht op je bent niet gek als je daar over praat .je bent juist stom als je het niet vertelt. het geeft je omgeving inzicht in wat jij hebt mee gemaakt. maar luister ook naar je omgeving want hun hebben ook wat mee gemaakt en dat gaat niet in je koude kleren zitten het is voor beidde kanten een heftige ervaring. die veel los maakt .lucht daarom  gezamenlijk je hart en wordt niet boos op elkaar .zorg dat je tweede kans vol liefde zit . en doe wat je wel kunt met liefde . en laat de moeilijke tijd achter je en geniet samen  van het leven .succes en beterschap voor hen die dit mee gemaakt hebben .IK WENS JE VEEL KRACHT EN LIEFDE

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.