IK ROEP DE WERELD LEIDERS OP OM NORMAAL TE GAAN DOEN

ja in naam van God roep ik alle wereld leiders op om normaal te gaan doen .en niet door te gaan alsof de wereld van hun is. want dat is niet zo . de wereld is geschapen door God en wij mogen hem bevolken. MAAR NIET VERNIETIGEN. God pikt dat niet en laat dat ook merken ook. het moet maar eens afgelopen zijn met die machtsstrijd . en wij als wereld bevolking moeten daar ook op tegen komen .voordat het te laat is en we allemaal vernietigt worden .dat willen we toch niet .daarom nogmaals roep ik de wereld leiders op ,OM NORMAAL TE GAAN DOEN . EN WEET DAT GOD STRAFT ALS JE DAT NIET DOET WANT GOD IS ALMACHTIG EN DE EIGENAAR VAN HET HEELAL . DE WERELD IS VAN GOD , FUCK MET DE WERELD EN JE ZULT HET ONDERVINDEN. GOD BLIJFT NIET WAARSCHUWEN.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.