wijs de haat zaaiers af en sluit ze buiten de gemeenschap dat vraagt god van de gemeenschap

God vraagt van ons om openlijk afstand te nemen van alle haat zaaiers in de wereld. alle mensen in de gemeenschap van God moeten er op toezien als er in hun gemeenschap haat gezaaid word en direct die haat zaaiers uit de gemeenschap werpen want zij horen er niet in thuis .en wij als gemeenschap moeten niet naar hun luisteren ,en zeker niet met hun woorden mee gaan of er naar gaan handelen .God wil liefde respect geluk en vrede voor iedereen dus al die anders spreken  spreken zich uit tegen de wil van God. en horen niet in Gods koninkrijk. maar horen bij de duivel en daar moeten ze dan ook maar mee huizen.in de hel voor eeuwig zodat wij in rust en vrede kunnen samen leven vol liefde en respect voor elkaar en dat ook voor eeuwig .dus aarzel niet als iemand haat zaait. wijs hem of haar meteen af in naam van God. succes

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.