GIJ ZULT NIET DODEN.

GIJ ZULT NIET DODEN DAT HEEFT GOD ONS DUIDELIJK GEMAAKT. wij moeten ons daar aan houden. er zijn groepen die zich daarmee bezig houden met het doden van onze mede mensen. het leger is daar een van maar ook criminele bendes.het is niet goed te praten wat zij doen. Banner-2GIJ ZULT NIET DODEN GELD OOK VOOR HEN. en God telt hier zwaar aan geloof mij maar. kijk maar eens rond over de aarde . landen die zich bezig houden met oorlog worden zelf  door God gestraft met natuur geweld. op die manier straft God die landen. tot zij stopen met het vernietigen van de  aarde. en de mensheid. wij mensen moeten onze stem gaan verheffen .en het leger en de criminele bendes verlaten .zodat de rust weder kan keren en God ons niet hoeft te straffen. kom op voor de vrede voor iedereen. EN STOP MET DODEN.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.