DE LES VAN DE FLES.

de les van de fles. die les is als volgt. je pakt een doorzichtige fles ,je vult die fles met drie vingers zand, de rest vul je met water,je draait de dop goed vast zodat hij niet kan lekken.dat is de eerste stap .dan pak je die fles in je hand .en je houd hem meerdere mallen onderste boven en schud ermee .je ziet de fles troebel worden . nu komt de les van de fles .je zet de fles in het zicht neer .en je kijkt  wanneer de fles niet meer troebel is dat kan een paar dagen duren .heb geduld . het is namelijk zo ons leven gaat ook op en neer en er wordt ook mee geschud .ons leven wordt dan ook troebel en als wij dan geen rust  nemen blijft dat zo en kun je geen goede beslissingen nemen .dus als je leven op zijn kop staat neem dan rust net als die fles en je kunt weer helder denken . succes

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.