HET GEBRUIKEN VAN DE BIJBEL.

hier een paar tips over het gebruiken en het lezen van de bijbel. je kunt de bijbel natuurlijk van a tot z lezen .maar dat wil niet zegen dat je de bijbel begrijpt of werkelijk de boodschap daarvan ontvangt. het is een geschrift die ons uitleg geeft in bepaalde dingen van het leven. en hoe in het verleden dingen zijn verlopen. stel je loopt vandaag ergens tegen aan waar je geen raad mee weet .pak dan je bijbel druk hem tegen je borst sluit je ogen vraag God om raad .steek dan je vinger willekeurig tussen de bijbel sla vervolgens daar de bijbel open en waar je oog opvalt dat moet je goed lezen .je zult versteld staan van wat je dan leest .en al begrijp je niet direct de woorden die je leest lees het dan nog een keer .het zal je inzicht en raad geven. probeer het maar en je zult zien ..je kunt de bijbel ook gebruiken bij problemen er staan namelijk ook spreuken in die ons helpen en beschermen tegen het kwaad .daarin helpt de bijbel ons ook het is een handleiding voor ons leven en ons bestaan.gebruik je bijbel waar hij voor bedoeld is.succes. met je leven

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.