EEN OPROEP AAN VOORGANGERS.

beste voorgangers  draag uw verantwoording goed , eerlijk en oprecht besef dat God over uw schouder mee kijkt. en hou u zelf dat voor ogen dat u werkelijk voor God zijn volk u best doet zonder winst bejag of machtsvertoon . maar uit nederigheid voor GOD en uit liefde voor zijn schepping. breng samen  zoals God dat bedoelt heeft  sta open voor elkaar  .we zijn allemaal op weg naar huis het huis van GOD dat ons samen brengt er is geen wedstrijd het is de bedoeling dat we in vrede samen thuis komen  ongeacht wie we zijn of waar we vandaan komen we zijn ALLEMAAL GODS KINDEREN  EN IN GODS OGEN ALLEMAAL GELIJK ,geef dit aan elkaar door en smelt in liefde samen zoals God dat van ons vraagt .laten wij God een plezier doen door dat te doen broeders en zusters.succes.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.