EEN COMPLIMENT EN EEN WOORD VAN RESPECT EN DANK

DAT WIL IK NU DOEN .IK MAAK HEN EEN COMPLIMENT DIE LANGS DE DEUREN GAAN MET DE BLIJDE BOODSCHAP VAN GODS KONINKRIJK. DIE DAT DOEN MET DE LIEFDE DIE GOD BEDOELT HEEFT .IK HEB DAAR VEEL RESPECT VOOR ZIJ DIENEN GOD WERKELIJK IN DEZE GOD LOZE TIJD. ZIJ ZIJN HET DIE OM ALLE BROEDERS EN ZUSTERS GEVEN NET ALS JEZUS DAT DOET .ZIJ KOMEN OP BEZOEK BIJ IEDEREEN OMDAT ZIJ WENSEN DAT IEDEREEN DE GOEDE BOODSCHAP OP TIJD ONTVANGT.  ZODAT ZE DEEL MOGEN NEMEN AAN DE BLIJDE BOODSCHAP VAN GODS KONINKRIJK. IK BEN DIE BROEDERS EN ZUSTERS DANKBAAR .WANT HIER ZIE JE DAT GODS KONINKRIJK TOCH VORM HEEFT IN VREDE EN LIEFDE  MET ELKAAR WANT DEZE BROEDERS EN ZUSTERS TREKEN DOOR HEEL DE WERELD .DAAR MOGEN WE ALLEMAAL TROTS OP ZIJN . LATEN WIJ SAMEN IEDERE DAG VOOR HUN BIDDEN .GODS ZEGEN OVER ONS WERK .EN OOK DE ZEGEN VAN JEZUS EN MARIA. AMEN. LIEFDE EN RESPECT VOOR IEDEREEN .SUCCES

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.