DE LEUGENS EN BEDROG VAN ALLE FONDSEN .

Alle fondsen worden misbruikt door hun beheerders . zij verkwanselen het ingelegde vermogen. en dat is nog al wat vermogen waar ik nu over spreek. het gaat hier over verzekering fondsen .pensioen fondsen,zieken fondsen , als men een fonds opricht  zijn daar spelregels aan verbonden om misbruik te voor komen het is namelijk  gezamelijk  ingelegd geld .een van die spelregels is dat er niet met het vermogen gespeculeerd mag worden.deze regel overschrijden ze al jaren  dit doen ze door op de beurzen te handelen . bij winst hoor je ze niet .maar als die gok verslaafde verliezen op die beurzen .gaan de premies van de fondsen omhoog .als ze winnen  hebben wij daar GEEN VOORDEEL VAN DAT HOUDEN ZE VOOR ZICHZELF. EN DIT GEBEURD DAGELIJKS. en wat ze ook nog doen omdat ze liever niet uit betalen is de leeftijd omhoog brengen voor je pensioen,omdat de levens verwachting omhoog gaat .met andere woorden we leven te lang  en dan moeten ze ons ons geld terug geven en dat willen ze juist niet doen ,denk hier maar eens over na

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.