DE HEBZUCHT VAN DE BANKEN.

de heb zucht van de banken .is de reden van de crisis .ze rekenen zoveel kosten dat het eigenlijk geen nut meer heeft om zaken te doen met banken . ze hebben de rollen helemaal omgedraaid . in de plaats dat ze blij zijn dat wij ons geld aan hun toevertrouwen .moeten wij blij zijn dat ze ons langzaam maar zeker kaal plukken. ook de regeringen zijn daar verantwoordelijk voor zij hebben immers zorgplicht voor ons . maar ook die maken misbruik van hun macht. ten kosten van ons.ze verzinnen boetes en belasting maar zelf ontwijken ze alles met slimme constructies. terwijl wij zwaar aangepakt worden als wij iets fout doen .we weten dit al allemaal dus ik schrijf niets nieuws .maar hoelang  gaat dit nog door .en hoelang kan dit nog door gaan want ook iedereen weet dat we zo allemaal bankroet gaan net als de banken .maar die krijgen wel weer geld van de regering dus weer ons geld dat op gemaakt wordt zonder schaamte. nu is het wachten tot we allemaal armoede hebben zeker als dit niet verandert .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.