WAAROM VOLGEN WE WERELD LEIDERS TERWIJL WE WETEN DAT ZE ONS VOORLIEGEN ?

die vraag stel ik me .waarom  doen wij mensen dat .we volgen  leiders die met leugens en bedrog aan elkaar zitten .het licht er dik boven op .en toch laten wij ons  leiden door  die mensen .ik snap het niet .we worden misleid en voor gek versleten .en toch volgen we hen .soms mogen we stemmen om onze stem te laten horen dat doen velen dan ook .maar ook dat helpt niet want zij hebben al voor ons beslist wat we ook wensen zij doen wat hun het beste uitkomt en het meeste opbrengt. maar ze horen er juist te zijn voor onze belangen niet alleen die van hun.dat zijn ze vergeten  en ons zijn ze ook vergeten ,alleen macht en geld telt nog bij hun . maar het gekke is wij laten het toe, ten kosten van ons allemaal .en dat vind ik nog het raarste van allemaal we laten het gewoon toe. ten kosten van alles wat goed voor ons is. dat moet toch niet zo door gaan want uiteindelijk raakt het iedereen ook hun het is aan de tijd hoe het gaat maar zo gaat het zeker niet goed en dat geld voor iedereen . hoog en laag. denk hier over maar eens na voor dat je zomaar iemand volgt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.