DURF TE ZEGGEN DAT JE VAN ELKAAR HOUD.

durf te zegen dat je elkaar lief hebt en dat je van elkaar houd . vaak denken we het wel maar komt het niet uit onze mond, maar soms doen er zich dingen voor in je leven dat je beseft hoe weinig je het zegt tegen je dierbaren om je heen.dat is toch raar in onze gedachten willen we het zegen maar we krijgen het niet zo vlug over onze lippen .terwijl we er allemaal naar verlangen .naar waardering liefde en een arm om ons heen als teken dat we van elkaar houden. dus als je er nu weer eens aan denkt zeg het dan gewoon want nu kan het .dus doe het en durf het tegen elkaar te zegen hoeveel je van elkaar houd .het is goed voor jou en iedereen om je heen . veel liefde en geluk gewenst .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.