LOOPT JE LEVEN NIET ZOALS JE WILT .HEB IK EEN PAAR TIPS VOOR JOU.

Als je niet zo lekker in je vel zit en je leven loopt vast . doe dan het volgende .neem een stuk papier  en pen  deel het papier in twee  aan de ene kant zet je de volgende tekst , de weg die ik nu ga. aan de andere kant zet je de tekst , het pad wat ik graag wandel .eerst vul je de ene kant eerlijk voor jezelf  in . en dan de andere kant bij de andere kant moet je rustig de tijd nemen omdat dat je pad gaat bepalen .als je daar mee klaar bent lees je beide verhalen goed door en kijk wat je nu al kunt veranderen om weer op je pad te komen  bewaar het een paar dagen en lees het regelmatig door .zodat je goed begrijpt wat je opgeschreven hebt. en verbrand het dan .  ik hoop je hier mee geholpen te hebben .het gaat je goed als je je pad rustig vervolgt. succes.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.