ZONDER IEMAND TE WILLEN BELEDIGEN.

WIE IN GOD GELOOFT ,WIE  GOD AANBID ,WIE OP GOD VERTROUWD ,EN WIE GOD VERKONDIGT.  WIE ZIJN DIE MENSEN  DIE DAT VERKONDIGEN EN DAN TOT MOORD OP ROEPEN ,MAAR NOG ERGER WIE ZIJN DIE MENSEN DIE DAAR NIETS VAN ZEGGEN OF DAAR AFSTAND VAN NEMEN .IK ZEG U VOORWAAR .GOD ZIET WIE HET ZIJN EN ZIJ EN HEN DIE GEEN AFSTAND DAAR VAN NEMEN.DAAR ZAL GOD AFSTAND VAN NEMEN WANT GOD ZAL HUN NIET WILLEN KENNEN OP DIE DAG DIE KOMEN GAAT DIE DAG VAN LINKS EN RECHTS EN GELOVIGE MENSEN WETEN WELKE DAG IK BEDOEL.NEEM DUS AFSTAND VAN TERREUR EN DOE DAT OPENLIJK  ZEKER ALS U ECHT VAN GOD HOUD EN VAN UW MEDE MENSEN STOP GEWELD EN ROEP OP TOT VERBROEDERING EN VREDE WAAR U OOK UW GELOOF IN GOD BELEID DAT IS MIJN OPRECHTE VRAAG IN NAAM VAN GOD.LAAT ONS GEBED DAAR OP GERICHT ZIJN .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.