vrede en rust hebben we nodig om een goed leven te krijgen.

ik verzoek vriendelijk maar toch dringend .om de vrede te gaan bewaren en echt te stoppen met alle vormen van geweld .God blijft niet waarschuwen .het moet afgelopen zijn .en wij moeten daar aan mee helpen door vrede te maken met elkaar .want dat is wat we toch allemaal willen .en die dat niet willen krijgen hun vet wel van God wees maar niet bang .zij zijn niet onschendbaar ook al denken ze dat hoog in hun torentje. van waar uit zij de wereld bederven voor ons en onze kinderen .dus mensen .broeders en zusters span samen  wereld wijd en dwing de rust en de vrede af . EN ROEP OM DE SLUITING VAN ALLE WAPEN INDUSTRIE .ZIJ PROMOTEN DE VIJANDSCHAPEN ONDER ONS .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.