CORRUPTIE EN CRIMINALIETIJD MOET VERDWIJNEN

JA OOK DAT MOET VERDWIJNEN .het is doorn in de ogen van God maar ook in onze ogen .wij zien dagelijks wat er gebeurd .het wordt ook betreurd .we denken vaak dat we er niets aan kunnen doen .MAAR WE MOETEN DAT TOCH GAAN DOEN .HET IS VAN BELANG VOOR ONZE KINDEREN.er zijn nu klokken luider s.  de wereld leiders zijn daar niet blij mee en willen ze het liefst de mond snoeren of nog liever opruimen. terwijl we blij moeten zijn met eerlijke mensen .dus broeders en zusters wij moeten die mensen dankbaar zijn voor hun moed om tegen corruptie en criminalietijd. op te staan met gevaar voor eigen leven wij moeten dat ook doen wij zijn  dat verplicht tegen over onze kinderen en hun toekomst.EERLIJKHEID DUURT HET LANGST . EN AL IS DE LEUGEN NOG ZO SNEL DE WAARHEID ACHTERHAALD HEM WEL .GOD ZAL ONS BIJ STAAN EN JEZUS ZAL ER OVER WAKEN

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.