HET GEVAAR VAN VIDEO GAMES.

video spelletjes zijn in onder jong en oud . je hebt ze in alle vormen . van ontspanning,leerzaam ,maar helaas ook van geweld en criminaliteit. de achter liggende gedacht achter deze spelletjes is luguber en angst aan jagend . er zit veel propaganda in verwerkt. de manier waarop ze zijn samen gesteld is ver doordacht. bedrijven van alle soorten handel doen daar aan mee auto handel ,kleding ,wapens ,drugs ,drank ,Sex ,enz,enz .  ze leren bv kinderen hoe je met auto racen je omhoog kunt werken naar een mooiere auto ,in het spel begin je met een klein model dat je kunt pimpen  en sneller maken  dit verwijst naar de auto handel en de wereld daarom heen .die spelletjes worden geprogrammeerd . dus simpel uit gelegd er kan alleen maar in voorkomen wat men er in plaatst. er zijn codes die de spelers aan elkaar uit wisselen (overigens door de makers on line gezet )om zo in de wereld achter het spel te komen waar ze leren met auto diefstal of drugs handel zich op te werken in dat zelfde spel dit is beslist niet goed onze kinderen worden hiermee moet willig opgeleid als crimineel zonder normen of waarden.zeer gevaarlijk dus. dan hebben we het nog niet eens over de moord games daar draait de wapen industrie hoog tij  daar worden de wapens getoond en gedemonstreerd .ook zeer bedenkelijk en gevaarlijk .wat leren uw kinderen hier van.als u dus kinderen hebt  bedenk dan dat die games niet zo onschuldig zijn als dat men je dat probeert te doen geloven. U BENT BIJ DEZE  GEWAARSCHUWD.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.