WAT VERTELLEN DE WERELD LEIDERS.

Ze vertellen ons leugens en ze schamen zich er niet eens voor .de wereld accepteert het en dus kunnen ze gewoon verdergaan .kom op mensen dat gaat zo toch niet .en wie zijn daar de dupe van ja juist het volk. waarom tolereren wij dat. verhef uw stem nu het nog kan en zin heeft.ga zeker niet mee in de leugens en bedrog van de wereld leiders van nu zij werken allen voor de grote vernietiger. en iedereen weet wel wie ik hier mee bedoel de vijand van ons en God,wij moeten hier tegen samen optrekken. en niet langer in stilte toe kijken hoe we allemaal ten gronden worden gericht. sta elkaar bij en help elkaar .LIEFDE EN RESPECT ECHTE LIEFDE EN RESPECT DAAR DRAAIT HET OM.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.