WAT DOET EEN ZOGENAAMD GEESTELIJK LEIDER.

 ja wat doen die zo de hele dag . je hoort en leest er veel van . niet altijd goede berichten en zeker niet in Gods ogen .want zij doen vaak het tegenovergestelde van wat God wil en bedoeld heeft.vaak staan zij boven aan een gemeenschap toe gewijd aan God .en dan gaat het fout ze dienen een ander belang dan Gods belang. dat licht er dik boven op daar hoef je geen kenner voor te zijn. het draait hun om geld en macht .TWEE DINGEN DIE GOD NIET WENST.ook dat weet iedereen .Jezus zegt en leert ons om samen te bouwen en samen te delen. stel je bent zo”n leider dan zeg je toch tegen jou gemeenschap dat ze elkaar in vrede en rust benaderen en ook in die zelfde vrede en rust samen werken .je laat ze toch geen oorlog voeren of geweld gebruiken.veel van deze leiders in deze tijd durven niet de vrede af te eisen nee ze gaan mee in het verderf van de wereld ten koste van alle gemeenschappen . dat zijn wij en onze kinderen wereld wijd dat mag en kan niet langer wij moeten GOD  volgen  en luisteren naar de boodschap van Jezus. daar draait het om en dan ja dan alleen zal het tij voor ons keren en gaan we op de goede weg ten gunsten van iedereen.dat is het beste wat we kunnen doen laten wij dat doen wie weet wie erons opvolgen ten gunsten van al onze kinderen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.