JEZUS DE ECHTE KONING

inderdaad Jezus  is de echte koning . de rest zijn bij elkaar geroofde rijken .die zich zelf tot koningshuizen hebben uit geroepen.en met geweld dat vol proberen te houden. zij kennen geen liefde voor hun volk zij werken met de belasting van hun ja hun ONDERDANEN .HET WOORD ZEGT HET AL .Jezus spreekt heel anders en belast niemand en dwingt ook niets af met geweld.hij heeft zijn BROEDERS EN ZUSTERS onvoorwaardelijk lief. hij kocht ons vrij willig vrij niemand dwong hem daar toe hij deed dat uit die onvoorwaardelijke liefde voor ons.dat toont karakter en moed om zo voor je BROEDERS EN ZUSTERS  op te komen.alleen hij onze echte koning heeft dat voor ons gedaan.zonder dat hij daar ook maar iets voor terug wilden hebben . hij wilde ons alleen maar vrij maken .door zijn onvoorwaardelijke liefde heeft hij dat ook gedaan hij betaalde met zijn leven. welke zo genaamde koning van nu doet dat voor zijn ONDERDANEN. het antwoord weet u wel .DAAROM DENK AAN DE ECHTE KONING DIE IEDERE DAG MET ONS IS EN LEEFT.JA JEZUS LEEFT . door God voorzegt .in de EINDTIJD zal ik weder keren om met uw allen te zijn .God en Jezus houden altijd woord. anders stond dit hier nu niet en niets heeft dat kunnen stoppen.ondanks alles wat ze daarvoor geprobeerd hebben .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.