het belang van geld

Het belang van geld .het is een groot fop middel .wist u dat de meerderheid van de mensheid helemaal geen geld kent . alleen de mensen die daar in opgroeien . kennen geld .dat is zeker niet de meerderheid van de mensheid .en toch doen ze of geld het belangrijkste van heel de wereld is .DUS NIET God leert ons dat de gunst elkaar te helpen meer doet dan een zak vol geld .waar het geld is duikt meteen een tekort aan geld op .wat ik niet snap ze drukken het zo bij dus hoezo geld tekort.neem nu wanbeleid in de land en tuinbouw ja dan kun je spreken van tekort ,dat ze overigens moet willig zo regelen om de mensen de honger in te jagen .GROTE SCHANDE. MAAR HET GEBEURD VOOR ONZE OGEN .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.