GEBED VAN VERLOSSING.

ALMACHTIGE VADER,u die alles en iedereen door ziet en ieders verdriet zo goed kent. ik weet dat u een God van onvoorwaardelijke liefde bent.dat toont u door alle tijden heen uw liefde ,uw liefde almachtige vader red ons keer op keer het is vaak onze eigenwijsheid die ons in de problemen brengt.Jezus uw zoon wil ons altijd tot voorbeeld zijn .hij is net als u vol liefde en geduld. wij zijn soms zo ongeduldig. laten wij uw voorbeeld en dat van Jezus ons ter hart nemen ,net als de liefde van de door u heilig verklaarde moeder Maria zodat wij mogen zijn zoals u God met uw gezin bent. breng ons thuis bij u en zegen ons met uw goddelijke  gratie,haal al het slechte uit ons ,lieve vader ,en richt ons op om uw volk weer te zijn zodat  u lieve vader trots op ons kunt zijn, moge Jezus ons lijden en moge Maria het genot beleven van de volmaaktheid van uw en ons koninkrijk dank u lieve vader. amen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.